Logo no.boatexistence.com

Er chamonix-ski bra?

Innholdsfortegnelse:

Er chamonix-ski bra?
Er chamonix-ski bra?

Video: Er chamonix-ski bra?

Video: Er chamonix-ski bra?
Video: Ski Trip Vlog! Skiing In The Alps, French Ski Trip - Chamonix Mont Blanc Ski Resort- Chamonix Skiing 2024, Kan
Anonim

Chamonix for ekspertskiløpere Chamonix er et av de beste skistedene i verden for eksperter Mye av det beste avanserte og ekspertterrenget er på Grand Montets-fjellet, hjem til to spennende svarte nedfarter, Pointe de Vue og Pylônes, samt utallige off-piste-ruter.

Hvorfor er Chamonix bra for skigåing?

Fra et snøsportperspektiv er Chamonix mest kjent for det enestående off-piste-terrenget og for å være defacto-hovedstaden for europeisk frikjøring på store fjell, men Chamonix Mont Blanc-ski området har mye å tilby alle skiløpere.

Hvem lager Chamonix-ski?

Dynastar er et fransk skimerke opprettet i 1963 i Sallanches i Haute-Savoie. Dette historiske merket produserer fortsatt ski i Frankrike, 15 minutter fra skistedet Chamonix ved foten av Mont Blanc.

Hvordan går det på ski i Chamonix?

Et stort utvalg av terreng tilbys fra nybegynnerbakker til treløp og noen formidable off-piste. Det er trygt å si at Chamonix på sin dag kan skilte med noen av de beste off-piste-skiene i Alpene. Utfordrende løyper og uendelig langrenn.

Er Chamonix et stort skisted?

Chamonix var vertskap for det første vinter-OL noensinne i 1924 og regnes av mange for å være fødestedet til alpint. Feriestedet er en stor, men likevel attraktiv by som tilbyr både tradisjonell sjarm og et livlig natteliv.

Anbefalt: