Logo no.boatexistence.com

Hvem eier mjauende hoder?

Innholdsfortegnelse:

Hvem eier mjauende hoder?
Hvem eier mjauende hoder?

Video: Hvem eier mjauende hoder?

Video: Hvem eier mjauende hoder?
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, April
Anonim

Pet Foods UK, som eier Barking Heads og Meowing Heads-merkene for henholdsvis hunder og katter, er et kjæledyrfôrselskap som startet med en lidenskap for høy kvalitet og naturlig hund og kattemat.

Er bjeffende hoder laget i Storbritannia?

Barking Heads for hunder og Meowing Heads for katter er overveiende tørre, førsteklasses naturlig kjæledyrmatserier formulert med de beste ingrediensene hentet fra Storbritannia.

Er bjeffende hoder etisk?

Hele produktutvalget vårt er laget av naturlige ingredienser tilsatt vitaminer og mineraler. Disse er avledet fra etiske kilder, som ikke bare er sunnere for dyrene som spiser maten vår, men bedre for miljøet.

Hvor er bjeffende hoder laget?

Alle våre mat- og godbitoppskrifter er laget i Storbritannia og fastlands-Europa ved å bruke britiske ingredienser der det er mulig. Oppskriftene våre er laget etter de høyeste spesifikasjonene, inkludert de ferskeste og høyeste kvalitetsingrediensene som er tilgjengelig for oss hele året.

Er mjauhoder egnet for kattunger?

Meowing Heads Kitten450g

A komplett tørrfôr for Kattunger Design av mennesker, godkjent av katter. Laget med 100% naturlig kylling og fisk. … Godkjent av veterinærer for kattunger. God handleveiledning – etisk kjæledyr.

Anbefalt: