Logo no.boatexistence.com

Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillerende?

Innholdsfortegnelse:

Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillerende?
Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillerende?

Video: Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillerende?

Video: Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillerende?
Video: Всё о Braun Series 7 7880сс [Распаковка, Бритьё, Очистка] 4K 2024, Kan
Anonim

Svar: Alle oscillerende bevegelser er periodiske fordi hver oscillasjon fullføres i løpet av et bestemt tidsintervall. … F.eks: Revolusjon av planeter rundt solen er en periodisk bevegelse, men ikke en oscillerende bevegelse (dvs. ingen frem og tilbake-bevegelse om dens gjennomsnittlige posisjon er tilstede).

Kan en bevegelse være periodisk og ikke oscillasjon?

Hver svingende bevegelse er periodisk, men hver periodisk bevegelse trenger ikke være oscillerende. Sirkulær bevegelse er en periodisk bevegelse, men den er ikke oscillerende. Det er ingen signifikant forskjell mellom oscillasjoner og vibrasjoner.

Er alle periodiske bevegelser oscillerende bevegelser?

Alle periodiske bevegelser er ikke nødvendigvis oscillerende… Men bevegelsen handler ikke frem og tilbake om en dårlig posisjon. Derfor er ikke bevegelsen til planeten rundt solen oscillerende. Alle oscillerende bevegelser er periodiske fordi oscillerende bevegelser gjentas etter regelmessige tidsintervaller.

Kan en bevegelse være periodisk, men ikke oscillerende Kan en bevegelse være oscillerende, men ikke enkel harmonisk Hvis svarene dine er ja, gi et eksempel og hvis ikke forklar hvorfor?

Bevegelse være oscillerende, men ikke enkel og harmonisk, dette er ikke mulig. Forklaring: Hver oscillerende bevegelse har bevegelsen. Denne bevegelsen inkluderer også harmonisk eller periodisk bevegelse.

Kan en bevegelse være SHM, men ikke oscillerende?

Ja, når en ball slippes fra en høyde på en perfekt elastisk plan overflate, er kulens motino oscillerende, men ikke enkel harmonisk som gjenopprettingskraft F=mg=konstant og ikke F∝-y.

Anbefalt: