Logo no.boatexistence.com

Hvorfor dør Zoysia?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor dør Zoysia?
Hvorfor dør Zoysia?

Video: Hvorfor dør Zoysia?

Video: Hvorfor dør Zoysia?
Video: Zoysia - Bringing Zoysiagrass Back To Life - The Grass Factor 2024, April
Anonim

Zoysia-gress er intolerant mot stående vann og kan dø ut i lave områder der det kan samle seg vann Selv om rotråtner kan være åpenbare, er mange andre problemer kanskje ikke like åpenbare. Grunne røtter, økt mottakelighet for sykdommer og attraktivitet for larver er noen av de andre problemene feil vanning kan forårsake.

Hvorfor dør zoysia-gresset mitt?

Zoysia er et gress fra den varme årstiden som går i dvale så snart kjøligere temperaturer setter inn. Hvis hele plenen din blir brun midt på høsten, er dette mest sannsynlig på grunn av en normal respons for å slutte å være aktiv vekst om vinteren Du kan legge merke til at noen deler av plenen din går i dvale før andre.

Hvordan fikser du brune flekker på zoysia-gress?

  1. Gjødsel. Ikke gjødsle gress fra varme årstider tidlig på våren og sommeren, spesielt med løselig nitrogen. …
  2. Samle avfall. Fjern og kast avklipp fra infiserte områder eller når forhold bidrar til sykdomsutvikling. …
  3. Prune. …
  4. Vanning. …
  5. Drenering. …
  6. Soppdreper. …
  7. Gjenplanter døde områder.

Kommer dead zoysia tilbake?

Louis-områdets zoysia-gress blir brunt eller brunt om høsten og blir ikke grønt før om våren (vanligvis slutten av mai). Selv om den er varme- og tørketolerant, kan den gå i dvale eller dø under ekstrem varme eller tørke, spesielt når de to kombineres. … Søvnende gress kan gjenoppta veksten; døde vil ikke.

Kan zoysia få for mye vann?

Hyppig vanning kan være for mye av det gode for en plen. For eksempel trenger gress fra varme årstider, som Bermuda- og zoysia-gress, 1/2 tomme til 3/4 tomme vann så sjelden som hver til tredje uke.… For mye vann forstyrrer sunn gressvekst og gjør plenen mottakelig for skadedyr og sykdommer.

Anbefalt: