Logo no.boatexistence.com

Er gjenvinnbare avskrivninger lovlige?

Innholdsfortegnelse:

Er gjenvinnbare avskrivninger lovlige?
Er gjenvinnbare avskrivninger lovlige?

Video: Er gjenvinnbare avskrivninger lovlige?

Video: Er gjenvinnbare avskrivninger lovlige?
Video: Beskatning af firmabil - hvad koster en firmabil dig? 2024, April
Anonim

Mange eiendomsforsikringer vil inkludere gjenvinnbare verdifall, som er et beløp for den tapte verdien av den forsikrede varen din. … Men hvis forsikringspolisen din tillater deg å få tilbake avskrivningen på tapt gjenstander, er forsikringsselskapet pålagt å betale deg ytterligere $5 000 når arbeidet er fullført.

Hvem beholder den gjenvinnbare avskrivningen?

Forsikringsselskapet vil kun sende deg de gjenvinnbare avskrivningene du er fakturert for – de belønner ikke de forsikrede for å spare penger. Her er et eksempel: Et hjem forsikret for $ 100 000 har et samlet tak fra en haglstorm, og kostnaden for å erstatte taksystemet (Replacement Cost Value) er $ 10 000.

Er det en tidsbegrensning for gjenvinnbare avskrivninger?

Ja, forsikringsselskaper vil sette en tidsbegrensning på gjenvinnbare avskrivninger. Den nøyaktige tidsrammen avhenger imidlertid av forsikringsselskapet og varen. I noen tilfeller kan du ha seks måneder, mens andre planer kan gi deg opptil to år. Snakk med forsikringsagenten din eller se gjennom polisen din for å finne grensen.

Hvordan gjenvinner du gjenvinnbare avskrivninger?

Generelt, for å dekke kostnadene ved avskrivninger, må du reparere eller erstatte den skadede eiendelen, sende inn fakturaer og kvitteringer sammen med kravet, og oppgi originale kravskjemaer og kvitteringer, og kontakt en forsikringsekspert for ytterligere trinn.

Hva er forskjellen mellom gjenvinnbare og ikke-gjenvinnbare avskrivninger?

Gjenvinnbar avskrivning beregnes som differansen mellom en vares erstatningskostnad og ACV I mellomtiden vil den totale gjenvinnbare avskrivningen din være $800. Ikke-gjenvinnbare avskrivninger er avskrivningsbeløpet som anses som ikke kvalifisert for refusjon i henhold til forsikringspolisen din.

Anbefalt: