Logo no.boatexistence.com

Hvor er Basel Mulhouse Freiburg?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Basel Mulhouse Freiburg?
Hvor er Basel Mulhouse Freiburg?

Video: Hvor er Basel Mulhouse Freiburg?

Video: Hvor er Basel Mulhouse Freiburg?
Video: Euroairport Basel-Mulhouse-Freiburg (13.08.2023) 2024, Kan
Anonim

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg er en internasjonal flyplass i den franske Alsace-regionen, i den administrative kommunen Saint-Louis nær grensetripunktet mellom Frankrike, Tyskland og Sveits.

Hvilket land er Basel Mulhouse Freiburg?

Basel-Mulhouse-Freiburg er en av de eneste flyplassene i verden som drives i fellesskap av to land. Den drives av både Frankrike og Sveits, men administreres under fransk lov.

Er Basel i Frankrike eller Sveits?

Basel ligger i Northwestern Switzerland og regnes vanligvis for å være hovedstaden i den regionen. Det er nær punktet der de sveitsiske, franske og tyske grensene møtes, og Basel har også forsteder i Frankrike og Tyskland.

Hvilken flyplass flyr du til for Basel, Sveits?

Den nærmeste flyplassen til Basel er Basel (BSL) flyplass som ligger 5,6 km unna. Andre flyplasser i nærheten inkluderer Mulhouse (MLH) (5,6 km), Zürich (ZRH) (75,2 km), Strasbourg (SXB) (109,7 km) og Stuttgart (STR) (174 km).

Er det 2 flyplasser i Basel?

Flyplasser i Basel

Identifisert med tre forskjellige flyplass-koder (BSL, MLH og EAP), flyplassen drives i fellesskap av Frankrike og Sveits, og passasjerer fra alle tre landene har direkte tilgang til flyplassen uten å gå gjennom grensekontroll.

Anbefalt: