Logo no.boatexistence.com

Har alle de lyse stedene en lykkelig slutt?

Innholdsfortegnelse:

Har alle de lyse stedene en lykkelig slutt?
Har alle de lyse stedene en lykkelig slutt?

Video: Har alle de lyse stedene en lykkelig slutt?

Video: Har alle de lyse stedene en lykkelig slutt?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

De to begynner å tilbringe mer og mer tid sammen, først fordi det er nødvendig for et skoleprosjekt, og deretter fordi de begynner å ha følelser for hverandre. Men, som vi sa, dette er ikke en romantisk komedie, og den har ingen lykkelig slutt Finch dør på slutten av filmen.

Hva skjer på slutten av boken All the Bright Places?

I siste kapittel, Violet svømmer alene i Blue Hole. Det var her hun svømte med Finch under en av deres vandring, og også stedet hvor han tok sitt eget liv. Når hun går dit, konfronterer hun noen av sine beste og verste minner.

Hva skjer med Violet på slutten av All the Bright Places?

Filmen avsluttes med at Violet holder en presentasjon om prosjektet sitt med Finch, og forklarer at selv om han led, hjalp han henne å vokse og se at det er mange «lyse steder» (derav tittelen).

Hva er g alt med Finch på alle de lyse stedene?

Selv om filmen ikke kommer rett ut for å forklare Finchs psykiske lidelse, er det tydelig at han lever med Bipolar Disorder, slik karakteren hans gjorde i boken. … Dessverre for Finch er hans psykiske lidelse en del av det som driver ham til selvmord til slutt.

Får alle de lyse stedene deg til å gråte?

Ifølge IMDb spiller All the Bright Places Elle Fanning (Maleficent), Alexandra Shipp (Dark Phoenix), Felix Mallard (Happy Together), Keegan-Michael Key (Key & Peele) og Justice Smith (Jurassic World): Et f alt kongerike). … All the Bright Places fikk meg til å gråte hardere enn noen film jeg noen gang har sett

Anbefalt: