Logo no.boatexistence.com

Hvem er den sterkeste cullen i skumring?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den sterkeste cullen i skumring?
Hvem er den sterkeste cullen i skumring?

Video: Hvem er den sterkeste cullen i skumring?

Video: Hvem er den sterkeste cullen i skumring?
Video: LOS VOLTURI Y SUS DONES | (Crepusculo) 2024, Kan
Anonim

9. Emmett Cullen. Selv om han mangler mentale krefter, er Emmett det fysisk sterkeste medlemmet i gruppen hans, og stoler på ren styrke for å overvelde fiender.

Hvem er den sterkeste vampyren i Cullen-familien?

Emmetts gave er ekstrem styrke som overgår en vanlig vampyr. Han er det sterkeste medlemmet av Cullens, om ikke hele verden. Men styrken hans kan lett erobres av en nyfødt vampyr, som Bella da hun utfordret ham til armbryting.

Hvem er den svakeste vampyren i Twilight?

Selv uten å dele noen av vampyr- eller formskifterevnene, kommer Charlie Swan inn på listen vår over hovedkarakterer fordi han er en av de viktigste i franchisen. Men siden han bare er et menneske, er han den desidert svakeste.

Hvorfor er Bella sterkere enn Cullens?

2 svar. Bella, som et menneske har en ekstraordinær skjoldkraft som gjør henne immun mot Edward og Janes sinnskraft. Det er nevnt i filmen, tror jeg av Alice, at en vampyrs krefter er en forbedret versjon av egenskapene de hadde som menneske.

Hvem er sterkere Jacob eller Edward?

Meg Eubank, M. A. Både Jacob og Edward er likestilt, ifølge Meyer. Edward har fart og styrke, og Jacob er en varulv, en enhet som har makten til å drepe vampyrer. Varulver er beskyttere, hvis du husker fra bøkene, og de er vampyrenes eneste virkelige likeverdige fiende.

Anbefalt: