Logo no.boatexistence.com

Kan du gi gulliver rustne deler?

Innholdsfortegnelse:

Kan du gi gulliver rustne deler?
Kan du gi gulliver rustne deler?

Video: Kan du gi gulliver rustne deler?

Video: Kan du gi gulliver rustne deler?
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim

Når du har snakket med ham og hjulpet ham, kan du gjøre en av to ting med delene du har samlet. Gi dem til Gulliver. En enkelt rustet del vil dukke opp i resirkuleringsboksen dagen etter. Nekter å gi delene til ham.

Hva skjer hvis du beholder Gullivers Communicator-deler?

Når du finner kommunikatoren hans, bare la den stå i inventaret ditt og ikke returnere det til ham. Så når neste dag begynner, vil Communicator forvandles til en stabel med 5 rustne deler i inventaret ditt! Dette skjer fordi Pirate Gulliver ikke lenger er på øya din, så den kan ikke returneres til ham.

Hvor mye er rustne deler verdt ACNH?

I motsetning til gull, som gir spillere flere tusen bjeller hvis de selger det på Nook's Cranny, gir rustede deler deg bare 10 bjeller stykket, noe som ikke er veldig mye med tanke på hvor vanskelig de skal lagres.

Kan du selge rustne deler i Animal Crossing?

Hvis du ikke er opptatt av å få Robot Hero, selg gjerne Rusted Parts for et løft i Bells, men vi vil anbefale å holde på dem så at du kan bygge den i tilfelle du ombestemmer deg.

Hva skjer hvis du ikke gir Communicator-deler til Gulliver?

Hvis du samler noen, men ikke klarer å returnere dem innen neste dag, vil Gulliver forsvinne og gjenstandene blir til rustne deler, noe som gjør dem ubrukelige for oppdraget.

Anbefalt: