Logo no.boatexistence.com

Ved deponering av slam må det være?

Innholdsfortegnelse:

Ved deponering av slam må det være?
Ved deponering av slam må det være?

Video: Ved deponering av slam må det være?

Video: Ved deponering av slam må det være?
Video: Dental Mercury's Toxic Journey Into The Environment 2015 2024, Kan
Anonim

Prosess 2: Slamforbrenning Biologisk slam kan deponeres ved forbrenning; karbonet, nitrogenet og svovelet fjernes som gassformige biprodukter, og den uorganiske delen fjernes som aske.

Hva er avhending av behandlet slam?

Den endelige destinasjonen for renset kloakkslam er vanligvis landet. Avvannet slam kan graves ned i et sanitærdeponi. Den kan også spres på jordbruksland for å utnytte verdien som jordforbedringsmiddel og gjødsel.

Hva er fordøyelsen og deponeringen av behandlet slam?

Slambehandling og avhending

Den vanligste behandlingsprosessen er anaerob fordøyelse, og det fordøyde slammet kan behandles videre i en lagune. Aerob fordøyelse brukes spesielt på små renseanlegg. Denne prosessen inkluderer en blanding av kald fordøyelse, lufttørking og tyngdekraftsfortykning.

I hvilken prosess tørkes slam og deponeres i land?

I hvilken av de følgende prosessene tørkes slammet og deponeres i land? Løsning: Forklaring: Gode mengder tørkede faste stoffer produseres ved tørkelagsprosessen, og de brukes ofte i slamavvanningsprosessen på grunn av deres lave kostnader og bedre effektivitet.

Hva gjør de med slammet på slutten?

Deponering

Det er den siste prosessen, og etter at slammet er effektivt avvannet, kan det enkelt fjernes og graves ned under jorden eller brukes på land som gjødsel. Hvis slammet er for giftig til å kunne graves ned eller gjenbrukes, forbrennes det og omdannes til aske.

Anbefalt: