Logo no.boatexistence.com

Hvilken leiebilforsikring?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken leiebilforsikring?
Hvilken leiebilforsikring?

Video: Hvilken leiebilforsikring?

Video: Hvilken leiebilforsikring?
Video: This could land you in A MEXICAN PRISON 2024, Kan
Anonim

Hvis du inkluderer leiebil i reisekostnadene dine for reiseforsikringsplanen din, kan kostnadene for reparasjoner og erstatninger på en leiebil bli refundert (opp til den angitte grensen på planen). Denne tilleggsbeskyttelsen for skader og reparasjoner kan også bli referert til som selvrisikoforsikring for bilutleie.

Hva er egenrisikoforsikring?

Selvrisikoforsikring for bilutleie er en valgfri forsikringsdekning som kan beskytte deg mot de ekstra kostnadene du må betale i tilfelle leiebilen din blir skadet eller stjålet.

Dekker bilforsikringen min selvrisiko?

Hvis reiseforsikringen din inkluderer egenrisikoforsikring for leiebil, vil forsikringsselskapet ditt dekke det overskytende beløpet som belastes av utleieselskapet, slik at du ikke trenger å betale for det, så lenge grensen din er høy nok.

Trenger du forsikring når du leier en bil?

Leiebilselskaper tilbyr ikke forsikring. Det er faktisk et ansvarsbegrensningsprodukt. Det gir svært dårlig dekning dersom du skader leiebilen. Hvis du er skyld i en bilulykke, har du vanligvis ingen dekning for skaden på den andre bilen!

Hvor mye koster leiebilforsikringen?

Kostnadene for leiebilforsikring varierer avhengig av kjøretøy og plassering. Men i et ord, det er dyrt – tot alt sett varierer prisene fra $31 til $60 per dag for leieforsikring fra disse leverandørene.

Anbefalt: