Logo no.boatexistence.com

Hvilket Kenwood-vedlegg for smørkrem?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Kenwood-vedlegg for smørkrem?
Hvilket Kenwood-vedlegg for smørkrem?

Video: Hvilket Kenwood-vedlegg for smørkrem?

Video: Hvilket Kenwood-vedlegg for smørkrem?
Video: Coconut and Lemon Buttercream Two-tier Cake made with Titanium Chef Patissier XL 2024, Kan
Anonim

For å lage smørkremen: Tilsett smøret og halvparten av melis i miksebollen. Fest k-vispen k-vispen The Major Sized Stainless Steel K-vispenI motsetning til mange andre vispdesigner, vil din K-visper nå alle områder av bollen for å oppnå en overlegen blanding. Bruk den til å lage fantastiske kaker, krydrede kjøttboller, pastadeig, potetmos, kjeksblandinger og bakverk. https://www.kenwoodworld.com › rustfritt stål-k-beater-major

K-visper i rustfritt stål i stor størrelse fra Kenwood

. Sett maskinen i gang veldig sakte og pisk smør og melis sammen.

Hvilket vedlegg er best for smørkrem?

Vi anbefaler å bruke flatvispen for det meste av frosting. Vi anbefaler å bruke Flex Edge Beater som blander frosting og skraper sidene av bollen for deg. For tynnere frosting og glasur kan du bruke visptilbehøret.

Hvilket Kenwood-miksertilbehør for kaker?

Den flate vispen er vedlegget som skal brukes til å lage kaker og kakedeig. Vispen er for ting som marengs og kremfløte, og deigkroken er for elting av deig.

Hvilket stativ miksertilbehør for fløting av smør og sukker?

Hvis du bruker en stativmikser, installer padletilbehøret og legg det mykede smøret og sukkeret i bollen. Hvis du bruker en elektrisk håndmikser, legg det mykede smøret og sukkeret i en stor bolle. Begynn å piske smør og sukker sammen på lav hastighet til de to er for det meste blandet.

Hvorfor kremer ikke smøret og sukkeret mitt?

Nøkkelen til å kreere smør

Smøret ditt må være "romtemperatur", eller rundt 65ºF. Hvis den er for kald, , vil den ikke blandes jevnt med sukkeret og vil være nesten umulig å slå den til en jevn konsistens; hvis det er for varmt, vil ikke smøret kunne holde luftlommene du prøver å slå inn i det.

Anbefalt: