Logo no.boatexistence.com

Skal jeg hovedfag i kinesiologi?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg hovedfag i kinesiologi?
Skal jeg hovedfag i kinesiologi?

Video: Skal jeg hovedfag i kinesiologi?

Video: Skal jeg hovedfag i kinesiologi?
Video: Meyermetoden med Jordemoder Heidi Meyer Vallentin og Kiropraktor Kamilla Holst 2024, Kan
Anonim

Hvorfor bør jeg vurdere hovedfag i kinesiologi? … Så hvis du har en interesse for sport, fitness, atletisk trening eller et helserelatert felt, kan kinesiologi passe godt. I følge Bureau of Labor Statistics kan en kinesiologigrad forberede studentene til å fylle fem av de 20 raskest voksende jobbene.

Er kinesiologi en vanskelig hovedfag?

Er en grad i kinesiologi vanskelig? Å få en kinesiologigrad involverer ikke like mye av de harde vitenskapene som andre helsevitenskapelige grader, men det krever interesse for menneskelig anatomi og biologi. Vellykkede hovedfag i kinesiologi har vanligvis et godt grep om samfunnsvitenskap og jobber godt med mennesker.

Er kinesiologi en god hovedfag Hva er kinesiologlønnen?

Kandidater med en grad i kinesiologi har potensial til å tjene veldig god lønn. PayScale rapporterer at kinesiologer tjente lønn fra $32 529 til $97 000 med gjennomsnittlig årslønn på $47 000 per februar 2019. …

Er kinesiologi etterspurt?

En kinesiolog behandler mange pasienter som tror de oppsøker en fysioterapeut for behandling. Karriereutsiktene innen kinesiologi er veldig gode fordi disse høyt utdannede medisinske fagfolkene er svært etterspurt.

Er kinesiologi en ubrukelig grad?

Denne graden i seg selv kan gi deg mye kunnskap og forståelse for menneskelig ytelse, men i seg selv det er relativt ubrukelig profesjonelt Det er generelt en grad du får før medisinsk skole eller å være en fysioterapeut eller en annen alliert helseprofesjon.

Anbefalt: