Logo no.boatexistence.com

Hvem er grammatikkpedantersyndrom?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er grammatikkpedantersyndrom?
Hvem er grammatikkpedantersyndrom?

Video: Hvem er grammatikkpedantersyndrom?

Video: Hvem er grammatikkpedantersyndrom?
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Det pleide å være vi trodde at folk som gikk rundt og korrigerte andres grammatikk rett og slett var irriterende. Nå er det bevis for at de faktisk er syke, lider av en type tvangslidelse/opposisjonell trasslidelse (OCD/ODD). Forskere kaller det Grammatical Pedantry Syndrome, eller GPS.

Hva er OCD-atferd?

Obsessiv-kompulsiv lidelse (OCD) er en lidelse der folk har tilbakevendende, uønskede tanker, ideer eller sensasjoner (tvangstanker) som får dem til å føle seg drevet til å gjøre noe gjentatte ganger (tvangshandlinger).

Hva er en grammatikkpedant?

Ordformer: flertall pedanter. tellbar substantiv. Hvis du sier at noen er en pedant, mener du at de er for opptatt av uviktige detaljer eller tradisjonelle regler, spesielt i forbindelse med akademiske fag.[disaproval] Jeg er ingen pedant og unngår å være dogmatisk angående engelsk grammatikk og uttrykk.

Er pedantisk en fornærmelse?

Er pedantisk en fornærmelse? Pedantisk er et fornærmende ord som brukes for å beskrive noen som irriterer andre ved å rette opp små feil, bry seg for mye om mindre detaljer eller vektlegge sin egen ekspertise, spesielt i et sm alt eller kjedelig emne.

Hva kaller du en person som alltid retter grammatikk?

Det pleide å være vi trodde at folk som gikk rundt og korrigerte andres grammatikk rett og slett var irriterende. Nå er det bevis på at de faktisk er syke og lider av en type tvangslidelse/opposisjonell trasslidelse (OCD/ODD). Forskere kaller det Grammatical Pedantry Syndrome, eller GPS

Anbefalt: