Logo no.boatexistence.com

Hva handler den gjennommoderne musikalen millie om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler den gjennommoderne musikalen millie om?
Hva handler den gjennommoderne musikalen millie om?

Video: Hva handler den gjennommoderne musikalen millie om?

Video: Hva handler den gjennommoderne musikalen millie om?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Toroughly Modern Millie ligger i New York City i 1922 og forteller historien om unge Millie Dillmount fra Kansas, som kommer til New York på jakt etter et nytt liv for seg selv henne Den store planen er å finne en jobb som sekretær for en velstående mann og deretter gifte seg med ham. Planen hennes går imidlertid helt g alt.

Is Thoroughly Modern Millie A Golden Age-musikal?

Thoroughly Modern Millie er en moderne musikal som er basert på en post-gullalderfilm og foregår på 1920-tallet.

Hvem skulle opprinnelig spille Millie i Thoroughly Modern Millie?

Den originale rollebesetningen inkluderte Sutton Foster som Millie, Marc Kudisch som Trevor, Angela Christian som Miss Dorothy, Gavin Creel som Jimmy, Harriet Sansom Harris som Mrs. Meers, Sheryl Lee Ralph som Muzzy Van Hossmere, Ken Leung som Ching Ho, Francis Jue som Bun Foo, og Anne L. Nathan som Miss Flannery.

Hvem gifter Millie seg med i Thoroughly Modern Millie?

Selv om hun er glad i den pengeløse bindersselgeren Jimmy Smith (James Fox), er hun fast bestemt på å gifte seg med den velstående firmamannen Trevor Graydon (John Gavin), som elsker Millies romkamerat Dorothy Brown (Mary Tyler Moore). Mens alle fire prøver å finne kjærligheten, er den onde utleier fru

Hvem er Modern Millie?

Thoroughly Modern Millie ligger i New York City i 1922 og forteller historien om unge Millie Dillmount fra Kansas, som kommer til New York på jakt etter et nytt liv for seg selv. Hennes store plan er å finne en jobb som sekretær for en velstående mann og deretter gifte seg med ham.

Anbefalt: