Logo no.boatexistence.com

Betyr størrelsen på en manns hender noe?

Innholdsfortegnelse:

Betyr størrelsen på en manns hender noe?
Betyr størrelsen på en manns hender noe?

Video: Betyr størrelsen på en manns hender noe?

Video: Betyr størrelsen på en manns hender noe?
Video: КЕМПИНГ В Нарнии - Дождь, Снег, Гром и Молния 2024, Kan
Anonim

A Man's Hand Størrelsestips om hans atletiske evner Menn med lengre ringfingre har bedre håndstyrke, uavhengig av alder og kroppsstørrelse, fant et team av far-sønn-forskere. Flere studier gjenspeiler følelsen om at lengre ringfingre er forbundet med overlegen atletikk og generell styrke.

Kan du se størrelsen på en mann med hendene hans?

Lenge ansett som en myte og kilde til mye moro, har forskere nå bekreftet at lengden på en manns pekefinger i forhold til ringfingeren kan avsløre penisstørrelsen … " Dette betyr at det ikke er fingerlengde, men sifferforhold som kan forutsi lengden på penis hos voksne. "

Hva betyr lengden på en manns fingre?

«Lengden på en manns fingre kan gi ledetråder til risikoen for prostatakreft, ifølge ny forskning.» basert på denne studien i British Journal of Cancer. Den studien fant at menn med pekefinger var lengre enn ringfingrene hadde redusert risiko for kreft.

Er mannlige hender større enn kvinnelige hender?

Håndstørrelser varierer i henhold til en rekke faktorer, inkludert biologisk kjønn og alder. Mannen har en tendens til å ha større hender enn hunner … Bredde: Dette er målet over den bredeste delen av hånden. Omkrets: Dette er mål rundt håndflaten, rett under knokene, og unntatt tommelen.

Hva betyr lange fingre på en jente?

KVINNER som har lange pekefingre på venstre hender har større sannsynlighet for å jukse, har en studie funnet. … Å bli eksponert for mer østrogen i livmoren fører til at kvinners pekefinger vokser lengre enn ringfingrene, mens mer testosteron har en "maskuliserende effekt", noe som resulterer i lengre ringfinger.

Anbefalt: