Logo no.boatexistence.com

Hva er turndown-forhold i trykktransmitter?

Innholdsfortegnelse:

Hva er turndown-forhold i trykktransmitter?
Hva er turndown-forhold i trykktransmitter?

Video: Hva er turndown-forhold i trykktransmitter?

Video: Hva er turndown-forhold i trykktransmitter?
Video: pressure transmitter ||transmitter turn down ratio 2024, Kan
Anonim

Turndown Ratio – Forholdet mellom høyest og lavest mulig span-innstillinger for en sender. (For eksempel, hvis en 1 000 psi-sender har et skru ned-forhold på 5:1, er høyest mulig spennvidde 0 til 1 000 psi og lavest mulig spenn er 0 til 200 psi.)

Hva menes med turndown-forhold?

Turndown ratio blir ofte også referert til som rekkevidden til et instrument. Det er definert som forholdet mellom maksimal målekapasitet og minimumskravet for måling Det uttrykkes som en multiplikasjonsfaktor fra det laveste området til det høyeste området.

Hvordan beregner du turndown-forholdet til en trykktransmitter?

Turndown(TD) eller Rangeability:

Det er forholdet mellom maksim alt trykk (URL) og minimum målt trykk (minimum kalibrert span). For eksempel er et senderområde 0-5080 mmH2O og vil bli brukt på 10:1, noe som indikerer hvilken sender som vil måle 0 til 508 mmH2O. TD=URL/ Kalibrert spenn.

Hvordan beregnes turndown?

Turndown Ratio=maksimal strømning / minimum strømning For eksempel, hvis en gitt strømningsmåler har et 50:1 nedreduksjonsforhold, er strømningsmåleren i stand til nøyaktig måler ned til 1/50-del av maksimal flyt.

Hvordan tolker du turndown-forhold?

Boiler turndown er forholdet mellom en kjeles maksimale og minimum effekt. Avhengig av brennerens design, kan den ha et nedtrekksforhold mellom 5:1 og 10:1 eller enda høyere. En 5:1 turndown betyr at kjelens minste driftsbelastning er 20 % av kjelens fulle kapasitet (100 % kapasitet delt på 5).

Anbefalt: