Logo no.boatexistence.com

Bør du kjøre etter lokalbedøvelse?

Innholdsfortegnelse:

Bør du kjøre etter lokalbedøvelse?
Bør du kjøre etter lokalbedøvelse?

Video: Bør du kjøre etter lokalbedøvelse?

Video: Bør du kjøre etter lokalbedøvelse?
Video: Can I Have Local Anesthesia for my Surgery? 2024, Kan
Anonim

De som bare mottar lokalbedøvelse er vanligvis trygge å kjøre med en gang, men hver person reagerer forskjellig. Selv denne mildeste formen for beroligende middel kan ha uheldige bivirkninger. Vær oppmerksom på kroppens respons og ta ansvarlige kjørevalg. Hvis du er i tvil, ring en venn, et familiemedlem eller en bilservice.

Kan du kjøre selv hjem etter lokalbedøvelse?

Når det kan være trygt å kjøre selv hjem

Hvis du har fått lokalbedøvelse, , er det vanligvis ikke noe tidspunkt å vente før du setter deg bak rattet Legen din kan vente flere minutter etter at prosedyren avsluttes for å sikre at det ikke er blødninger eller andre komplikasjoner.

Hvor lang tid tar det å komme seg etter lokalbedøvelse?

Hvor lang tid det tar før lokalbedøvelsen slites av, avhenger av hvilken type bedøvelse som ble brukt. Den varer vanligvis i ca. 4 - 6 timer. Pass på å ikke skade området som har blitt bedøvet i denne perioden, da du kanskje ikke føler noen skade.

Hvor fort kan du kjøre etter anestesi?

Avstå fra å kjøre bil de første 24 til 48 timene etter at du har mottatt narkose Den første dagen bør du faktisk avstå fra mange ting i tillegg til kjøring, for eksempel å betjene maskiner, lage mat eller gjøre en oppgave som åpenbart kan føre til skade, inkludert håndtering av en kjøkkenkniv.

Kan lokalbedøvelse gjøre deg trøtt?

Kort etter å ha blitt administrert med lokalbedøvelse kan du oppleve bivirkninger, men i de fleste tilfeller er disse små og forbigående og gir ikke langvarige problemer. Bivirkninger inkluderer: en nummen tunge, tann eller munn. døsighet.

Anbefalt: