Logo no.boatexistence.com

Skal jeg gi en bedøvet fugl vann?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gi en bedøvet fugl vann?
Skal jeg gi en bedøvet fugl vann?

Video: Skal jeg gi en bedøvet fugl vann?

Video: Skal jeg gi en bedøvet fugl vann?
Video: Любовь и Голуби. Вкуснейший плов. Рецепт Одесской ухи из печени бычков 2024, Kan
Anonim

Hvis det er veldig kaldt ute, bør du ta det inn der det er varmt (men unngå for mye varme). "Mørket vil roe fuglen mens den gjenopplives," sier Cornell Lab of Ornithology, "som bør oppstå innen noen få minutter med mindre den er alvorlig skadet." Ikke prøv å mate den eller gi den vann

Hvordan kan jeg hjelpe en bedøvet fugl?

Hvis fuglen bare ser ut til å være bedøvet, legg den på et trygt, skjermet sted. Hvis mulig, la fuglen være i området der kollisjonen skjedde, men hvis området ikke er trygt for rovdyr eller andre farer, legg fuglen i en liten boks eller papirpose.

Bør du gi en skadet fugl vann?

Fugler går veldig lett i sjokk når de blir skadet, og dør ofte av sjokket. Hvis en fugl har truffet et vindu og fortsatt er i live, kan det hende den trenger litt tid på å gjenvinne sansene, og deretter kan den fly bort. Ikke prøv å tvinge fôr eller gi vann til fuglen.

Skal jeg mate en bedøvet fugl?

Det er virkelig best å ikke blande seg Foreldrene vil være i nærheten og komme for å mate fuglen så snart den er trygg. Hvis fuglen er i en sårbar posisjon vil det ikke skade å flytte den inn i ly, men ikke for langt unna, da foreldrene ikke vil kunne finne den. Å ta på en fugl vil ikke få foreldrene til å forlate den.

Hvordan hjelper du en fugl i sjokk?

Plasser villfuglen i en pappeske og dekk den med et lokk eller et håndkle. Plasser deretter esken på et kjølig og trygt sted for å gi villfuglen tid til å komme seg etter sjokket av skaden.

Anbefalt: