Logo no.boatexistence.com

Hvem er markedet nz?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er markedet nz?
Hvem er markedet nz?

Video: Hvem er markedet nz?

Video: Hvem er markedet nz?
Video: Camping in a FREEZING SNOW storm - Redemption Camp 2024, Kan
Anonim

TheMarket er en helt ny netthandelsplattform som ble lansert i dag av The Warehouse Group (TWG) Det er en nettmarkedsplass som ligner på e-handelssider som ASOS og The Iconic, men med et enda bredere utvalg av produkter som inkluderer klær, leker, elektronikk, bøker, husholdningsartikler, sminke og designervarer.

Hvor er TheMarket NZ basert?

TheMarket er en New Zealand-basert e-handelsplattform basert i Auckland TheMarket bruker en nettbasert markedsplassmodell ved å samle produkter fra over 250 butikker og merker fra hele verden til én enkelt plattform, noe som gjør den til den største e-handelsplattformen i New Zealand.

Hvordan kontakter jeg TheMarket NZ?

TheMarket har ikke et dedikert telefonnummer til kundeservice. Du kan kontakte vårt erfarne kundeserviceteam ved å sende inn en forespørsel eller kontakte oss på live chat.

Er Facebook Marketplace i New Zealand?

"Facebook Marketplace kommer til å endre spillet". Marketplace begynte offisielt å rulle ut til brukere i New Zealand på iOS og Android 1.oktober, selv om New Zealand Facebook Android App Beta-testere har hatt tidlig tilgang til tjenesten i over 2 måneder. …

Hvorfor har jeg ikke Facebook-markedsplassen?

Du er i et ustøttet land Å reise til et land som ikke støttes av Facebook Marketplace kan også føre til at alternativet forsvinner fra Facebook-siden og apper. Enheten din støttes ikke. Facebook Marketplace fungerer bare på iPhone 5 eller nyere, Android- og iPad-enheter.

Anbefalt: