Logo no.boatexistence.com

Hvor er loughborough university?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er loughborough university?
Hvor er loughborough university?

Video: Hvor er loughborough university?

Video: Hvor er loughborough university?
Video: The development of Adam Peaty with Mel Marshall 2024, Kan
Anonim

Loughborough University er et offentlig forskningsuniversitet i markedsbyen Loughborough, Leicestershire, i East Midlands i England.

Hvilket område er Loughborough University?

Basert i hjertet av Storbritannia på den største grønne campusen på enkeltsted. Loughborough ligger i bydelen Charnwood, i fylket Leicestershire, en travel markedsby med en levende historie. Det er den største byen i fylket og har en befolkning på over 55 000.

Hvilken del av Storbritannia er Loughborough?

Loughborough, by, Charnwood bydel, det administrative og historiske fylket Leicestershire, sentrale England. Det ligger nær elven Soar og på Loughborough Canal, 17 km nord-nordvest for Leicester.

Hva er Loughborough Uni kjent for?

Loughborough University er basert på et ypperlig 440 mål stort enkeltstedscampus i hjertet av Storbritannia, med et internasjon alt rykte for fremragende undervisning og forskning, sterke forbindelser med industrien, og et uovertruffen rykte for sport.

Er Loughborough lett å komme til?

Loughborough University – Loughborough er mest kjent for kvaliteten på idrettslagene sine, men universitetets forretningsgrader er høyt verdsatt, og som et resultat er det vanskelig å få plass. Gjennomsnittlig deltakere til Loughboroughs forretningsgrad har 418 UCAS-poeng.

Anbefalt: