Logo no.boatexistence.com

Hvor er lake glenville nc?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er lake glenville nc?
Hvor er lake glenville nc?

Video: Hvor er lake glenville nc?

Video: Hvor er lake glenville nc?
Video: AVOID MOVING TO NORTH CAROLINA - Unless You Can Deal With These 10 Facts | Living in North Carolina 2024, Kan
Anonim

Lake Glenville er et uberørt reservoar som ligger bare 8 miles fra Cashiers i Jackson County. Innsjøen ligger i en vakker fjellregnskog i North Carolina, og har 26 miles kystlinje og er den høyeste høyden av en innsjø øst for Mississippi (3 494 fot).

Hvilken by ligger Lake Glenville NC i?

Lake Glenville er et reservoar som ligger 8 miles fra Cashiers, North Carolina. Den ble dannet ved oppdemming av den vestlige delen av Tuckasegee-elven i 1941. Mellom 1951 og 2002 ble den offisielt kjent som "Thorpe Reservoir". Den er fortsatt oppført som sådan på mange kart.

Er Lake Glenville rent?

Info om innsjøen. Lake Glenville er seks miles lang, har 26 miles strandlinje, og er omtrent 1470 dekar.… Med en høyde på 3 494' er det den høyeste store innsjøen øst for Mississippi. Det er også den eneste innsjøen i North Carolina som kvalifiserer for den høyeste rentvannsbetegnelsen

Kan du bo på Lake Glenville?

Med eiendommer som spenner fra innsjøhytter til luksusboliger, har Lake Glenville noe for enhver smak. Det er også innen rekkevidde av utvalget av fine offentlige og private golfbaner og countryklubber i Highlands-Cashiers-området.

Finnes det hus ved Lake Glenville?

Lake Glenville, North Carolina

I gjennomsnitt er det 10 innsjøboliger til salgs ved Lake Glenville, og 10 innsjøtomter og pakker.

Anbefalt: