Logo no.boatexistence.com

Hvordan fjerne kalk fra vinylkledning?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fjerne kalk fra vinylkledning?
Hvordan fjerne kalk fra vinylkledning?

Video: Hvordan fjerne kalk fra vinylkledning?

Video: Hvordan fjerne kalk fra vinylkledning?
Video: Pressure Wash - How To Remove Rust Stains from Vinyl Siding - No Scrubbing 2024, Kan
Anonim

Forbered deg på å rengjøre Du vil føle kalken og en oppbygging på overflaten. For å rengjøre den, bruk en eddik og vannløsning av 5 kopper hvit eddik til 1 gallon vann Hvis du trenger noe litt heftigere, bruk 1/3 kopp vaskemiddel blandet med 4 kopper med blekemiddel og en gallon vann.

Hvordan fjerner du kalkrester fra vinylkledning?

For de lette flekkene, prøv å bruke en 70 % vann og 30 % hvit eddikblanding, siden det er et flott rengjøringsmiddel for alle vinylkledninger. Vanlig oppvaskmiddel eller vaskesåpe vil også fungere for de som er vanskelige å fjerne flekker. Vi anbefaler å bruke en fille eller en myk svamp for å påføre den på veggen.

Hva forårsaker kritting på vinylkledning?

Hovedårsaken til misfarging av vinylbekledning er oksidasjonen - eller kombinasjon med oksygen - av kjemikalier som utgjør vinylen. Dette kan være et resultat av sur nedbør, men er oftere forårsaket av langvarig eksponering for sollys.

Hvordan fjerner du oksidasjon fra sidespor?

Direkte sollys kan tørke rengjøringsmiddelet raskt til veggen, og dette kan føre til flekker. Rengjør gjenstridig oksidasjon med en litt sterkere blanding av 1/3 kopp vaskemiddel, 2/3 kopp husholdningsrengjøringsmiddel, 1 liter husholdningsblekemiddel og 1 gallon vann.

Hvordan får du blekemiddelrester fra vinylbekledning?

70 % vann, 30 % hvit eddik er et flott universalrengjøringsmiddel for vinylkledning som fjerner lette mugg- og muggflekker. For en sterkere løsning, bland sammen en tredjedel kopp pulverisert vaskemiddel, to tredjedeler kopp pulverisert husholdningsrengjøringsmiddel, 1 liter flytende blekemiddel og en liter vann

Anbefalt: