Logo no.boatexistence.com

Vil plenlufteren skade sprinklerhoder?

Innholdsfortegnelse:

Vil plenlufteren skade sprinklerhoder?
Vil plenlufteren skade sprinklerhoder?

Video: Vil plenlufteren skade sprinklerhoder?

Video: Vil plenlufteren skade sprinklerhoder?
Video: How To Prevent Irrigation Damage During Aeration 2024, Juli
Anonim

Sjekk for sprinklere Før du lufter, kartlegg sprinklersystemet ditt og sørg for at det ikke er rør eller sprinklerutstyr nær nok overflaten av plenen til å bli skadet. Du vil heller ikke komme for nærme sprinklerhoder, siden en lufter lett kan ødelegge dem

Kan jeg lufte plenen min hvis jeg har et sprinkleranlegg?

Svaret er yes. Mens våre gresspleiespesialister bruker kraftig lufteutstyr for å administrere behandlingen, gjør de det på en måte som ikke kommer i konflikt med vanningssystemet ditt i bakken.

Vil lufterens plen skade sprinklerhoder?

Avhengig av hvem du ansetter, kan du risikere skade på sprinklerhodene dine når plenen er luftet. Det er ikke uvanlig at sprinklerhoder blir overkjørt, støtet eller skadet på annen måte.

Hvordan beskytter jeg sprinklerhodene mine?

Du trenger en sprinklerbolle med minst 12 tomme (13 mm) ekstra plass på hver side. Kjøp sprinklerdonuts for hver sprinkler i plenen din. Sprinkler smultringer vikler seg rundt sprinklerhodene dine når de er inaktive som et ekstra beskyttelseslag. De er laget av forskjellige materialer, som plast eller betong.

Skal jeg spyle sprinklerhodet på bakken?

Hvis den gamle stigerørbeslaget kom ut med det gamle hodet, fjern det og skru det på det nye hodet. Prøv deretter det nye hodet ved å skru det inn i vannledningen. Toppen av hodet skal være i flukt med bakken, ikke stikke opp i gresset.

Anbefalt: