Logo no.boatexistence.com

Hvorfor pakkes glassvarer inn i halm under transport?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor pakkes glassvarer inn i halm under transport?
Hvorfor pakkes glassvarer inn i halm under transport?

Video: Hvorfor pakkes glassvarer inn i halm under transport?

Video: Hvorfor pakkes glassvarer inn i halm under transport?
Video: Pros & Cons // Stainless Steel vs Glass Straws 2024, Juli
Anonim

Glassene er pakket inn med halm, spesielt under transport. Dette er viktig for å redusere kraften som glassene slår hverandre med Siden sugerørene har en mykere overflate, reduseres dermed hastigheten på endringen i momentum ved ujevnheter og dermed kraften som genereres er lav.

Hvorfor er glassvarer pakket med myke materialer?

Kinavarer er skjøre. Dette betyr at de under transport lett kan knekke hvis de treffer harde overflater. Det er derfor, når det pakkes, legges mykt materiale inn i pakkene for å forhindre brudd De myke materialene demper støtene som porselen kan oppleve.

Hvorfor er glassvarer pakket inn i skum?

Skumfolie og ark gir en utmerket kilde til demping, støtdemping og beskytter mot riper av verdifulle gjenstander. I tillegg holder den også støvet borte fra oppvasken og kan gjenbrukes og/eller kan resirkuleres.

Hvorfor porselen er pakket inn i halm?

Kinavarer eller glassvarer er pakket inn i papir eller halm, fordi ved fall vil det ta lengre tid å nå glasset/porselen gjennom papir/halm. Som et resultat er den gjennomsnittlige kraften som utøves på porselen eller glasset liten, og dermed reduseres sjansen for å gå i stykker.

Hvorfor er servise pakket inn i halm eller papir?

Svar::Kinautstyr pakkes inn i halm eller papir under pakking, slik at ved fall vil det ta lengre tid å nåporselen gjennom halm av papir og derfor er den gjennomsnittlige kraften som utøves på porselen liten, og sjansene for at den går i stykker reduseres.

Anbefalt: