Logo no.boatexistence.com

Vil drucilla noen gang komme tilbake til y&r?

Innholdsfortegnelse:

Vil drucilla noen gang komme tilbake til y&r?
Vil drucilla noen gang komme tilbake til y&r?

Video: Vil drucilla noen gang komme tilbake til y&r?

Video: Vil drucilla noen gang komme tilbake til y&r?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, Kan
Anonim

Fans av Victoria Rowell håpet at hun snart ville komme tilbake til Genoa City som The Young and the Restless' Drucilla Winters, men dessverre sier skuespillerinnen at hun ikke vil reise tilbake til CBS såpeopera når som helst snart.

Er Y&R i ferd med å ta slutt?

Det er også for øyeblikket det høyest rangerte dagtidsdramaet på amerikansk TV, en rangering det har hatt i 32 år fra slutten av sesongen 2019–20. … Serien sendte sin 12.000. episode 1. desember 2020. Foreløpig har serien blitt fornyet av CBS for å kjøre gjennom TV-sesongen 2023–24

Lever Drucilla?

Drusilla var den første kvinnelige Big Bad. Hun er også en av få store antagonister som møter Buffy og vennene hennes ved flere anledninger og fortsatt være i live og på frifot ved slutten av TV-serien.

Hvem kommer tilbake til Y&R?

Uken 6. september 2021

Offisielt borte, forrige uke. Nå kommer beskjed om at de kommer tilbake. Hunter King og Michael Mealor, som forlot Genoa City som Summer Newman og Kyle Abbott, er tilbake på filmscener som det populære paret. Det sies at det bare er for en kortvarig periode som vil sendes over noen dager, neste måned.

Hvem forlater Y&R 2020?

Mandag vil markere Donny Boazs siste dag i Genoa City: The Young and the Restless-skuespilleren, som har spilt Phillip "Chance" Chancellor IV siden 2019, kunngjorde søndag at han er forlater såpeoperaen, med siste episode som sendes 1. februar (aka i dag).

Anbefalt: