Logo no.boatexistence.com

Kan en arbeidsgiver velge superfondet ditt?

Innholdsfortegnelse:

Kan en arbeidsgiver velge superfondet ditt?
Kan en arbeidsgiver velge superfondet ditt?

Video: Kan en arbeidsgiver velge superfondet ditt?

Video: Kan en arbeidsgiver velge superfondet ditt?
Video: How to Tell Your Employer about Your Super Fund | Student Super 2024, Kan
Anonim

De fleste ansatte kan velge sitt eget superfond. Men noen kan ikke, og mange ikke. Som deres arbeidsgiver må du nominere et standard superfond for de gangene dine ansatte ikke kan eller ikke kan velge sitt eget fond.

Kan du velge Superfund?

De fleste kan velge hvilket superfond de vil ha superbidragene deres innbet alt til. Du kan gå med arbeidsgiverfondet ditt eller velge ditt eget For å finne ut om du kan velge superfondet ditt, sjekk med arbeidsgiveren din. Arbeidsgiveren din vil gi deg et "standard valgskjema" når du begynner i ny jobb.

Må ansatte fylle ut supervalgskjema?

hvis du er ansatt og du er kvalifisert til å velge et superfond, arbeidsgiveren må gi deg dette-skjemaet etter at de har fylt ut 'seksjon B'.fullfør dette spørsmålet ved å sette en 'X' i en av boksene. hvis du ikke tar et valg, vil arbeidsgiverens superbidrag bli innbet alt til et fond valgt av arbeidsgiveren din.

Må arbeidsgiveren min matche superbidragene mine?

Arbeidsgivere er forpliktet til å gi SG-bidrag til sine kvalifiserte ansattes superkontoer, for tiden med en minimumssats på 9,5 % av den ansattes lønn, eller ordinær tidsinntekt. … Disse obligatoriske superbetalingene kommer i tillegg til lønn og lønn, og påvirker ikke de ansattes hjemtakslønn.

Hva er et arbeidsgivernominert superfond?

Et standard superfond, også kjent som et arbeidsgivernominert fond, er pensjonsfondet som arbeidsgiveren din vil gi superbidrag til hvis du ikke nominerer et fond på ditt eget valg.

Anbefalt: