Logo no.boatexistence.com

Hva skjedde med lumine genshin impact?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjedde med lumine genshin impact?
Hva skjedde med lumine genshin impact?

Video: Hva skjedde med lumine genshin impact?

Video: Hva skjedde med lumine genshin impact?
Video: Genshin impact Archon Quest Chapter 2 Act 4: Requiem of the Echoing Depths (All Languages CC) Part 1 2024, Kan
Anonim

Under den innledende scenen i Genshin Impact kjemper begge søsknene mot den ukjente guden. … Det andre søskenet (Lumine eller Aether) vil deretter bli angrepet av den ukjente Gud og bli sendt bort i form av en kube.

Er lumine evil Genshin berørt?

Mens, jeg tror dette fordi Lumine er en kanonisk ond tvilling og derfor så hun bare verdens mørke. … Så ifølge historien anses det at Lumine er ond på mange måter. Dette gir også at valg av Aether, vi liker at hans ATK i talenter er lave og Lumines ATK er høyere sammenlignet med hans.

Skal jeg velge Aether eller lumine?

Når det gjelder hvilken tvilling du bør velge mellom Aether og Lumine i Genshin Impact, er valget rent kosmetisk… Meningsmålinger på Reddit tyder på at folk flest kommer til å velge Lumine, men noen har antydet at de vil velge Aether fordi flertallet av Genshin Impacts liste er kvinner.

Er Aether eldre enn lumine?

Aether kaller Lumine 妹 (imouto) som betyr yngre søster. I mellomtiden ringer Lumine Aether 兄さん (nii san) som betyr eldre bror.

Hvorfor er tvillingen ond Genshin Impact?

Tvillingen til den reisende er vist å jobber som en ledende skikkelse med Abyss Order, som absolutt ser ut til å være en av de viktigste antagonistene i Genshin Impact. Når det er sagt, er det høyst sannsynlig at de er under en form for trolldom eller hjernevaskingseffekt for å handle ond.

Anbefalt: