Logo no.boatexistence.com

Hvor er velment kjærlighet?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er velment kjærlighet?
Hvor er velment kjærlighet?

Video: Hvor er velment kjærlighet?

Video: Hvor er velment kjærlighet?
Video: What Is Love? 2024, Kan
Anonim

Shooting for andre sesong av Sohu TVs streamingdramaserie Well-Intended Love startet i Wuxi, Jiangsu-provinsen på mandag. Journalister ble invitert til settet for å snakke med rollebesetningen og mannskapet. Sohu-sjef Zhang Chaoyang var også på settet, og han berømmet skuespillerne for deres strålende prestasjon.

Er velment kjærlighet koreansk eller kinesisk?

Well-Intended Love er en kinesisk TV-serie fra 2019 med Wang Shuang og Xu Kaicheng i hovedrollene. Handlingen dreier seg om spirende skuespillerinne på D-listen, Xia Lin (Wang Shuang) som er diagnostisert med leukemi.

Er Well-Tended Love filmet i Singapore?

VELGENT KJÆRLIGHET: STREAM DEN ELLER HOPPE DEN? Åpningsskudd: Et etablerende dronebilde av Singapore sentrum.

Er Well-Intended Love 2 koblet til sesong 1?

Xu Kaicheng og Wang Shuang gjenforenes for nok et drama som forhåpentligvis har alle søthetene til det første, men uten den skumle vrien. Så det viser seg at Well-Intended Love 2 faktisk ikke er en direkte oppfølger, men en lignende historie med samme rollebesetning, crew og karakternavn.

Har Xia Lin leukemi?

La oss snakke om hvordan Xia Lin i den første episoden får noen forferdelige nyheter- hun har leukemi. Hun får diagnosen, ikke fordi hun har noen merkbare symptomer, men fordi hun dro til legen for en rutinesjekk og plutselig er hun døende.

Anbefalt: