Logo no.boatexistence.com

Hvem seilte Martin frobisher for?

Innholdsfortegnelse:

Hvem seilte Martin frobisher for?
Hvem seilte Martin frobisher for?

Video: Hvem seilte Martin frobisher for?

Video: Hvem seilte Martin frobisher for?
Video: Martin Garrix & Bebe Rexha - In The Name Of Love (Lyrics) 2024, Kan
Anonim

Frobisher ble med Francis Drake på hans 1585 raid av spanske havner og skipsfart i Vest-India som viseadmiral for Drakes flåte, utnevnt til den stillingen av dronningen; flaggskipet hans var Primrose.

Hva gjorde Martin Frobisher med First Nations?

I slutten av august hadde de møtt noen innfødte som de fryktet som fiendtlige, i tråd med de fremmedfiendtlige holdningene til det elisabethanske England. Frobisher mistet fem menn og kidnappet en inuit som sammen med kajakken hans ble ført tilbake til England som et "tegn på besittelse" av det nye landet.

Hvem var Martin Frobisher for barn?

Sir Martin Frobisher (1535 eller 1539 – 15. november 1594) var en engelsk sjømann som foretok tre reiser til den nye verden for å se etter Nordvestpassasjen. Alle landet i det nordøstlige Canada, rundt dagens Resolution Island og Frobisher Bay.

Hva var Martin Frobishers mål?

Målet hans, som for mange oppdagelsesreisende på den tiden, var å oppdage den sagnomsuste Nordvestpassasjen-en sjøvei over Nord-Amerika som koblet sammen Stillehavet og Atlanterhavet. Frobishers reiser begynte på 1550-tallet, da han utforsket Afrikas nordvestkyst, spesielt Guinea, i 1553 og 1554.

Hvem var den første engelskmannen som seilte verden rundt?

1. Sir Francis Drake var den første engelskmannen som gikk rundt kloden.

Anbefalt: