Logo no.boatexistence.com

Hvordan får jeg en kassesjekk?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg en kassesjekk?
Hvordan får jeg en kassesjekk?

Video: Hvordan får jeg en kassesjekk?

Video: Hvordan får jeg en kassesjekk?
Video: What is a CASHIER'S CHECK? ( Cashier's Check vs. Personal Check) 2024, Kan
Anonim

Det er tre steder å få en kassesjekk: besøke en bankfilial, gå til en kredittforening eller online. For alle tre alternativene må du først sjekke utstederens krav for å levere en kassesjekk. Noen banker og kredittforeninger begrenser kassesjekker til personer som har en konto der.

Kan jeg få en kassesjekk i en hvilken som helst bank?

Du kan gå inn i hvilken som helst bank eller kredittforening og be om en kassesjekk. Noen institusjoner utsteder imidlertid kun sjekker for kunder, så du må kanskje prøve flere forskjellige steder (eller åpne en konto).

Hvor lang tid tar det å få en kassesjekk?

Definisjon av en kassesjekk

Fra det tidspunktet er banken ansvarlig for å betale mottakeren, som nå kan sette inn kassererens sjekk og motta midlene. Betalingen foretas vanligvis innen én dag, noe som gjør kassesjekker mye raskere enn andre betalingsmåter.

Kan du få en kassesjekk umiddelbart?

Siden en finansinstitusjons konto støtter en kassesjekk, er en kassesjekk en av de sikreste betalingsmåtene. Kassesjekker er også nyttige i tidssensitive transaksjoner. Pengene er vanligvis tilgjengelig umiddelbart-i de fleste tilfeller neste dag.

Må jeg gå til banken min for å få en kassesjekk?

Ofte vil du betale et gebyr på rundt $10 for en kassesjekk. Du må vanligvis besøke bankfilialen din Selv om du enkelt kan skrive en personlig sjekk fra sjekkheftet hjemme, må du vanligvis gå til banken for å få en kassesjekk institusjonen tillater ikke at du bestiller dem på nettet.

Anbefalt: