Logo no.boatexistence.com

Bør du behandle sovende?

Innholdsfortegnelse:

Bør du behandle sovende?
Bør du behandle sovende?

Video: Bør du behandle sovende?

Video: Bør du behandle sovende?
Video: Так надо ПЕРЕСАЖИВАТЬ ОРХИДЕЮ // ПЕРЕСАДКА ОРХИДЕИ новой по всем ПРАВИЛАМ 2024, Kan
Anonim

For å bevare svillene ytterligere, vil vi anbefale å behandle dem med utvendig treolje eller terrasseolje, ideelt sett to ganger i året om våren og høsten. Dette vil bidra til å avvise vann og forhindre vanninntrenging, hovedårsaken til treråte.

Hvordan stopper du sovende fra å råtne?

Wood Preserver Trebeskyttelsesbehandlinger gir hagesviller beskyttende egenskaper som bidrar til å forhindre råte, mugg og soppvekst, samt bidrar til å danne et forsvar mot elementene. Det er best å bruke et trebeskyttelsesmiddel før montering av svillen, slik at du kan male alle sider.

Trenger tresviller behandling?

Våre sviller av hardtre trenger ikke behandling, men vil ha godt av en slikk olje (som linfrø eller dansk) for å holde estetikken i toppform.

Hvor lenge varer ubehandlede sviller?

Et ubehandlet bartre vil vare i mellom tre og fem år hvis det ligger på bakken, mens behandlet bartre kan vare mellom 20 og 30 år hvis det vedlikeholdes riktig. Sørg for at alle ender som er kuttet blir behandlet og ikke blir stående eksponert.

Behandles jernbanesviller?

A Railway Sleeper er et rektangulært objekt som brukes som underlag for jernbanespor. … Sjeldnere er sviller behandlet med andre konserveringsmidler, selv om noen tømmer er holdbare nok til at de kan brukes ubehandlet.

Anbefalt: