Logo no.boatexistence.com

Hva er et dogtrot-hjem?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et dogtrot-hjem?
Hva er et dogtrot-hjem?

Video: Hva er et dogtrot-hjem?

Video: Hva er et dogtrot-hjem?
Video: The Modern Dogtrot - Part 1 2024, Juli
Anonim

Dogtrot-boliger er preget av den store, åpne breezeway som går gjennom midten av huset, med to separate oppholdsrom på hver side, alt under ett tak. Dogtrot-hytte.

Hva er dogtrot-arkitektur?

Hund·trav: (i det sørlige USA) en åpen passasje som går gjennom midten av et hus, flankert av to lukkede oppholdsrom Klima informerte Form Houses ett rom tykk maksimert kryssventilasjon. De tynne plansjene ga også rikelig med lys som hindret muggvekst i mørke områder.

Hvorfor kalles det en dogtrot-hytte?

Et dogtrot-hus besto historisk sett av to tømmerhytter forbundet med en breezeway eller "dogtrot", alle under et felles tak. Vanligvis ble den ene hytta brukt til matlaging og bespisning, mens den andre ble brukt som et privat oppholdsrom, for eksempel et soverom. … Breezeway ga et kjøligere dekket område for å sitte.

Hva betyr velkommen til dogtrot?

I lobbyen finner de tre vandrere som henger i taket sammen med andres døde kropper fra skudd, noe som antyder at de ble angrepet av klubbpersonalet etter utbruddet (dette antydes også av et rom med avdøde kropper med "Welcome to the dogtrot" ( en type billigere hus) etset på en vegg i nærheten og " …

Hva er et hundetrav på en hytte?

1: en rask enkel gangart som antyder det til en hund. 2 hovedsakelig Sør-USA og Midland US: en overbygd passasje som ligner på en breezeway, spesielt: en som forbinder to deler av en hytte. dogtrot. verb. dogtrotted; dogtrotting; dogtrots.

Anbefalt: