Logo no.boatexistence.com

Har joe anoa'i kreft?

Innholdsfortegnelse:

Har joe anoa'i kreft?
Har joe anoa'i kreft?

Video: Har joe anoa'i kreft?

Video: Har joe anoa'i kreft?
Video: КАК ПРОВЕСТИ ВЕСЕННЕЕ РАВНОДЕНСТВИЕ И НОВОЛУНИЕ 21 МАРТА 2023 ШАНС ИЗМЕНИТЬ ЖИЗНЬ 2024, Kan
Anonim

Det er fordi den profesjonelle bryteren, ellers kjent som Joe Anoa'i, i fjor høst kunngjorde at han hadde levd med leukemi i mer enn et tiår, og at sykdommen hans hadde returnert. Anoa'i, nå 33, ble først diagnostisert i 2008 - han holdt det privat - men sykdommen gikk raskt i remisjon.

Har Roman Reigns noen sykdom?

Den profesjonelle bryteren Roman Reigns gir fra seg mesterskapstittelen og forlater ringen for å kjempe leukemi Den tidligere fotballspilleren, hvis egentlige navn er Leati Joseph Anoaʻi, sa mandag at han hadde levd med kreften i 11 år og at den hadde kommet tilbake, rapporterte CNN.

Har Roman Reigns kreft i det virkelige liv?

Reigns ble diagnostisert med leukemi for 13 år siden. Tilbake i 2018 kunngjorde han i en oktoberepisode av WWE RAW at kreften hans hadde kommet tilbake og at han tok seg fri fra kampanjen. I februar i fjor kunngjorde Roman Reigns at kreften hans var i remisjon og at han skulle tilbake til WWE.

Lider Roman Reigns av kreft i 2021?

Reigns kunngjorde at han hadde blitt diagnostisert med leukemi 22. oktober og tok en pause fra WWE for å gjennomgå behandling. Han returnerte til Raw 25. februar, og kunngjorde at han var i remisjon og gikk tilbake til handling.

Er Roman Reigns leukemi tilbake?

Roman Reigns kunngjorde mandag kveld på Raw at han er klar til å returnere til ringen etter fire måneder borte i kampen mot leukemi. Reigns kom inn til jubel fra «Velkommen tilbake», mens han tok i mot støtten og takket fansen. Deretter kunngjorde han at han er i remisjon og la til: Med det sagt, er den store hunden tilbake.«

Anbefalt: