Logo no.boatexistence.com

Er toyota urban cruiser?

Innholdsfortegnelse:

Er toyota urban cruiser?
Er toyota urban cruiser?

Video: Er toyota urban cruiser?

Video: Er toyota urban cruiser?
Video: Новый 2021 Toyota Urban Cruiser - компактный внедорожник интерьер и экстерьер 2024, Kan
Anonim

Toyota Urban Cruiser er en 5-seters kompakt SUV tilgjengelig i en prisklasse på ₹ 8,72 - 11,40 Lakh I BS6-tiden er Urban Cruiser drevet av en 1462 cc bensinmotor som yter 103 hk og 138 Nm dreiemoment. … Kilometerstanden til Urban Cruiser varierer fra 17,03 kmpl til 18,76 kmpl.

Er Toyota Urban Cruiser et godt kjøp?

Det er en fin bil. Den automatiske versjonen er veldig god for bykjøring. Lineær utbetaling av kraft, anstendig jevn kjøring og alt i alt en god bil.

Er Toyota Urban Cruiser en Suzuki?

Toyota Urban Cruiser er basert på Suzuki Vitara Brezza. Prisen starter fra R247 900. Serien drives av en 1,5-liters firesylindret motor som yter 77kW og 138Nm.

Er Urban Cruiser-motoren laget av Toyota?

Toyota Kirloskar Motor har lansert Urban Cruiser i India. Etter Toyota Glanza er Toyota Urban Cruiser det andre kjøretøyet som introduseres her under den globale Toyota-Suzuki-alliansen.

Er Urban Cruiser en pålitelig bil?

Toyota s ettersalgs- og servicepålitelighetDet gode er at Urban Cruiser deler de samme delene som Brezza, så det burde ikke være et problem med å skaffe noen del siden det ikke er unikt bare for dette kjøretøyet. Uansett, den selges med tre års eller én lakh kilometer standardgaranti.

Anbefalt: