Logo no.boatexistence.com

Kan du svømme i Toledo Bend Lake?

Innholdsfortegnelse:

Kan du svømme i Toledo Bend Lake?
Kan du svømme i Toledo Bend Lake?

Video: Kan du svømme i Toledo Bend Lake?

Video: Kan du svømme i Toledo Bend Lake?
Video: Incredibly Beautiful Tour of Positano, Italy - 4K60fps with Captions 2024, April
Anonim

Kan du svømme ved Toledo Bend Lake? Toledo Bend Lake er en av de mest forfriskende innsjøene å besøke mellom Texas og Louisiana. Beliggenheten ved innsjøen er enestående og gjør et vakkert sted for bading og andre fritidsaktiviteter, inkludert fiske, båtliv, vannsport og mer.

Finnes det alligatorer i Toledo Bend Reservoir?

" Toledo Bend har de største gatorene jeg noen gang har sett, og jeg har jaktet fra toppen til bunnen av Louisiana," sier Zwolle-beboeren.

Kan du svømme i Toledo Bend?

5. Toledo Bend Reservoir. Lokalbefolkningen i Louisiana kjenner denne sommerdestinasjonen godt; Toledo Bend Reservoir tilbyr rikelige muligheter for svømming i innsjøen og vannsport. Toledo Bend er på 185 000 dekar og er den største menneskeskapte vannmassen i Louisiana.

Er Toledo Bend-innsjøen ren?

Vannet er ganske klart og har en kobberaktig farge takket være trærne - det er mer grumsete i den øvre enden av innsjøen og ryddet nær midten til sørenden. Det dypeste punktet av innsjøen er 110 fot.

Hva biter fisken på ved Toledo Bend?

Vanntemperaturen i hovedsjøen er 70-72 grader, og lenger bak i bekkene er det 70 grader. Bassen spiser på overflaten av balls of shad midt i innsjøen. Bassen jager også bluegill og skyver dem til overflaten i 3-8 fot vann.

Anbefalt: