Logo no.boatexistence.com

Lever de eldste tvillingene fortsatt?

Innholdsfortegnelse:

Lever de eldste tvillingene fortsatt?
Lever de eldste tvillingene fortsatt?

Video: Lever de eldste tvillingene fortsatt?

Video: Lever de eldste tvillingene fortsatt?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Med sine 66 år er Ronnie og Donnie Galyon de eldste levende sammensatte tvillingene i verden. Galyon-tvillingene er også de eneste mannlige sammenflettede tvillingene i live akkurat nå. … I dag er Ronnie og Donnie pensjonister og bor i et hus de kjøpte med sideinntektene sine.

Hvordan døde de eldste sammenflettede tvillingene?

Verdens eldste mannlige tvillinger noensinne har dødd. Ronnie og Donnie Galyon, som i 2014 satte rekorden, døde lørdag med 68 år, rapporterte Guinness World Records tirsdag, og peker på "en nedgang i helsen deres de siste 10 årene." De bukket under for kongestiv hjertesvikt, melder The Associated Press.

Lever verdens eldste sammenflettede tvillinger fortsatt?

Ronnie og Donnie Galyon: Verdens lengstlevende tvillinger dør i en alder av 68. Etter deres 63-årsdag i 2014, dømte Guinness World Records amerikanerne til å være de eldste tvillingene noensinne. … WHIO, en kringkaster i Ohio, rapporterte at Galyon-tvillingene døde 4. juli etter en kort periode på et hospice.

Hvordan døde Ronnie og Donnie samtidig?

Tvillingene døde av kongestiv hjertesvikt på et sykehus omgitt av familien deres i hjemlandet Dayton, Ohio, 4. juli 2020.

Er Abby og Brittany fortsatt sammen?

I dag ga støtten fra foreldrene deres og deres egen utholdenhet Abby og Brittany Hensel til lykkelige karrierer og hverdagsliv. Selv om de jobber hardt for å koordinere med hverandre, liker de fortsatt aktiviteter noen andre gjør. Livene de lever er unike, men ikke bare fordi de er sammensatte tvillinger

Anbefalt: