Logo no.boatexistence.com

Hvilken medisin tar i korona?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken medisin tar i korona?
Hvilken medisin tar i korona?

Video: Hvilken medisin tar i korona?

Video: Hvilken medisin tar i korona?
Video: 👑Красивая выпечка, кулич краффин Корона, как приготовить кулич, Люда Изи Кук выпечка, кулич-краффин 2024, Kan
Anonim

Finnes det en medisin for å behandle COVID-19? FDA har godkjent det antivirale legemidlet remdesivir (Veklury) for å behandle COVID-19 hos voksne på sykehus og barn som er 12 år og eldre på sykehuset. FDA har gitt en nødbruksgodkjenning for revmatoid artritt-legemidlet baricitinib (Olumiant) for å behandle COVID-19 i noen tilfeller.

Finnes det en medikamentell behandling for covid-19?

U. S. Food and Drug Administration har godkjent én medikamentbehandling for COVID-19 og har autorisert andre for nødbruk under denne folkehelsesituasjonen. I tillegg blir mange flere terapier testet i kliniske studier for å vurdere om de er trygge og effektive i bekjempelse av covid-19.

Hvilket legemiddel er godkjent av FDA for å behandle COVID-19?

Veklury (Remdesivir) er et antivir alt medikament godkjent for bruk hos voksne og pediatriske pasienter [12 år og eldre og som veier minst 40 kilo (ca. 88 pounds)] for behandling av COVID-19 som krever sykehusinnleggelse.

Kan jeg behandle covid-19-symptomene mine hjemme?

De fleste som blir syke med COVID-19 vil bare oppleve mild sykdom og kan bli friske hjemme. Symptomene kan vare noen dager, og personer som har viruset kan føle seg bedre om en uke. Behandlingen er rettet mot å lindre symptomer og inkluderer hvile, væskeinntak og smertestillende midler.

Hva er noen av medisinene jeg kan ta for å redusere symptomene på covid-19?

Acetaminophen (Tylenol), ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan alle brukes til smertelindring fra COVID-19 hvis de tas i anbef alte doser og er godkjent av legen din.

Anbefalt: