Logo no.boatexistence.com

Hva er vitsen med fender-bluss?

Innholdsfortegnelse:

Hva er vitsen med fender-bluss?
Hva er vitsen med fender-bluss?

Video: Hva er vitsen med fender-bluss?

Video: Hva er vitsen med fender-bluss?
Video: Are Fender Flares Actually Worth It? 2024, Kan
Anonim

En forlengelse av fenderen som gir ekstra dekning for sterkt forskjøvede eller overdimensjonerte hjul og dekk. Fender Flares vil holde en lastebil eller SUV i samsvar med lover om kjøretøyutstyr, noe som reduserer sannsynligheten for bøter fra politiet.

Er fender fakler nødvendig?

Det primære formålet med fenderflare er å forhindre at de roterende hjulene og dekkene kaster partikler som gjørme, steiner, sand, væsker og andre veistoffer i luften. … Vær oppmerksom på at noen OE-stilen fender fakler ikke bruker de samme fabrikkhullene og kan kreve boring.

Er fender fakler bare for utseende?

Fakkene har et antall lommer satt i fakkelen med et boltsett i hver, som gir det utseendet som faklene er boltet på. Ikke bekymre deg – vanligvis er disse ikke boltet på ( det er bare for utseende) og har en installasjon uten boring, selv om du må dobbeltsjekke settet du' er interessert i.

Hjelper fender fakler mot rust?

Bare installer et sett med våre skreddersydde fender-bluss, siden det er den ultimate dekningen for rustproblemet! De er enkle å installere, og de gir god beskyttelse. … Det er noen ting du sannsynligvis ikke vet om fender fakler: De kan gi deg et unikt utseende!

Hvorfor ruster Chevy-lastebiler så ille?

Kystsiden, kjøretøyet ditt er utsatt for s alt sjøluft som kan avsette korrosive partikler på bilen. I Rustbeltet helles s alt og andre snøsmeltekjemikalier på veien. Disse s altene og kjemikaliene er svært etsende og fører uunngåelig til rust på kjøretøy.

Anbefalt: