Logo no.boatexistence.com

Hva er internasjonal elektroteknisk kommisjon?

Innholdsfortegnelse:

Hva er internasjonal elektroteknisk kommisjon?
Hva er internasjonal elektroteknisk kommisjon?

Video: Hva er internasjonal elektroteknisk kommisjon?

Video: Hva er internasjonal elektroteknisk kommisjon?
Video: We are the IEC 2024, April
Anonim

The International Electrotechnical Commission er en internasjonal standardiseringsorganisasjon som utarbeider og publiserer internasjonale standarder for alle elektriske, elektroniske og relaterte teknologier – samlet kjent som "elektroteknologi".

Hva er formålet med International Electrotechnical Commission?

The International Electrotechnical Commission (IEC) er en ideell, ikke-statlig organisasjon, grunnlagt i 1906 med mål å utvikle standarder for elektriske, elektroniske og relaterte teknologier.

Hva betyr IEC?

IEC står for International Electrotechnical Commission: En "organisasjon som utarbeider og publiserer internasjonale standarder for alle elektriske, elektroniske og relaterte teknologier. "

Hva betyr IEC i elektrisk?

Oversikt over IEC

The International Electrotechnical Commission (IEC) med hovedkontor i Genève, Sveits, er organisasjonen som utarbeider og publiserer internasjonale standarder for all elektrisk, elektronisk og relatert teknologi.

Hva er IEC-sertifiseringen?

I India, for å starte en virksomhet involvert i import og eksport av varer og tjenester, er IEC-sertifikatet (Import Export Code) obligatorisk. Det er et 10-sifret identifikasjonsnummer Generaldirektør for utenrikshandel, departementet for handel og industri, regjeringen i India utsteder sertifikatet.

Anbefalt: