Logo no.boatexistence.com

I middelalderen hjelper banjaraene mogulene forbi?

Innholdsfortegnelse:

I middelalderen hjelper banjaraene mogulene forbi?
I middelalderen hjelper banjaraene mogulene forbi?

Video: I middelalderen hjelper banjaraene mogulene forbi?

Video: I middelalderen hjelper banjaraene mogulene forbi?
Video: De store rikene i middelalderen 2024, Kan
Anonim

I løpet av middelalderen brakte The Banjaras korn for salg til de nærliggende byene og byene. De tjente også som transportører for Mughal-hærene. De bar dagligvarer og våpen til hærene til leirene i utkanten av hærens leirleire.

Hvordan hjalp Banjaras Mughals?

Under Mughals, Banjaras formidlet korn på oksene sine fra forskjellige soner og solgte det i byer. De sendte matkorn til Mughals væpnede styrke under militære oppdrag.

Hvordan bidro Banjaras til middelalderens økonomi?

Svar: Banjaraene var veldig viktige for økonomien. De var handelsnomader og kontrollerte handel og handel. De spilte en viktig rolle i transporten av korn til bymarkedene De kjøpte vanligvis korn der det var billig og fraktet det til steder der det var dyrere.

Hva er Banjaras viktige for økonomien?

De var svært viktige for økonomien i regionen. Karavanen deres ble kjent som tanda. Sultan Alauddin Khalji brukte Banjaras for å frakte korn til byens markeder Keiser Jahangir nevnte også om Banjaras i memoarene sine at de pleide å bære korn på oksene sine fra forskjellige områder og solgte det i byer.

Var Banjaras viktige for økonomien, gi noen tre grunner?

Ja, Banjaras var de viktigste nomadiske handelsmennene og var viktige for økonomien. De ble ansatt av kjøpmenn, de kjøpte korn der det var billigere og fraktet det til steder der det var dyrere. Derfra tok de noe annet for et annet sted.

Anbefalt: