Logo no.boatexistence.com

Hvor lages sivantos høreapparater?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lages sivantos høreapparater?
Hvor lages sivantos høreapparater?

Video: Hvor lages sivantos høreapparater?

Video: Hvor lages sivantos høreapparater?
Video: Hvor langt bakpå kan man dra en beat? - NRK 2024, Kan
Anonim

De betjener audiografer i mer enn 120 land, og tilbyr høreapparater merket Siemens, Audio Service, Rexton og A&M. Sivantos, Inc., og er lokalisert i Piscataway, NJ, hvor omtrent 500 ansatte jobber med produksjon, forskning og utvikling, salg, markedsføringsfinansiering og kundebehandling.

Hvilke høreapparater er laget i Tyskland?

Signia (tidligere Siemens) er en av de viktigste høreapparatprodusentene i verden. Et tysk høreapparatselskap kjent for sin kvalitet og presisjon, Signia imponerer hele tiden verden med sin førsteklasses teknologi og avanserte høreapparater.

Er Signia og Sivantos de samme?

Siemens Audiology Solutions ble omdøpt til Sivantos Group. I januar 2016 åpnet Sivantos-gruppen det neste kapittelet i selskapets historie, og introduserte sitt nye merke: Signia.

Er Sivantos Siemens?

Sivantos Group er en varemerkelisensinnehaver av Siemens AG, og vil fortsette å utvikle, markedsføre og selge høreapparater under merkevaren Siemens.

Hvilke høreapparater er laget i Danmark?

Oticon er en dansk produsent av høreapparater, grunnlagt i 1904 i Danmark. Roten til deres «People first»-oppdrag begynte da selskapets grunnlegger, Hans Demant, reiste til England for å kjøpe høreapparater til sin kone i 1903.

Anbefalt: