Logo no.boatexistence.com

Bør du bruke et kjede med en stupe utringning?

Innholdsfortegnelse:

Bør du bruke et kjede med en stupe utringning?
Bør du bruke et kjede med en stupe utringning?

Video: Bør du bruke et kjede med en stupe utringning?

Video: Bør du bruke et kjede med en stupe utringning?
Video: EASY Crochet Flower Bouquet Tutorial - Single Zinnia! 2024, Kan
Anonim

En dyp halslinje bør bare forbedres med et halskjede, og et ekstra langt anhengskjede vil opprettholde dramatikken og den sexy følelsen av helhetsuttrykket.

Bør du bruke et halskjede med høy utringning?

En høy utringning eliminerer behovet for et halskjede. Gå stort med de andre smykkene dine, men hold deg til noen få stykker. Lange øredobber og en utt alt høyrering gir den rette balansen.

Hva slags halskjede bruker du med en drapert hals?

En smekke, krage eller statement-kjede fungerer bra med en rund hals. Drapert halslinje - Som et nøkkelhull tilbyr en drapert halslinje nok visuell interesse til at du kan hoppe over halskjedet helt. Men et kort, delikat halskjede som ender over stoffet er også et godt utseende.

Blir du et halskjede med en kjole med av-hals?

Halskjeder for V-hals-kjoler

Hvis du har på deg en dyptgående v-hals-kjole, går du definitivt for wow-faktoren. … Et langt anhengskjede fungerer bra. Et stilig alternativ er en enkel kombinasjon av choker og anheng.

Kan du bruke et halskjede med en grimekjole?

Unngå halskjeder med grime-hals H alter-neck-kjoler har allerede mye på gang i halsen, så å bruke et halskjede eller store øredobber ville få antrekket til å virke for travelt. Når du bruker en kjole med h alterneck, prøv å bruke et armbånd eller til og med lagdelte armbånd.

Anbefalt: