Logo no.boatexistence.com

Hva spiser spicebush-svalehale?

Innholdsfortegnelse:

Hva spiser spicebush-svalehale?
Hva spiser spicebush-svalehale?

Video: Hva spiser spicebush-svalehale?

Video: Hva spiser spicebush-svalehale?
Video: Краш-тест сноуборда за 200.000 рублей | Обзор сноуборда WHIP FR2 и TERROR X-CARVE 2024, Kan
Anonim

Vertsplanter Selv om de har to par grusomme øyeflekker, er spicebush-svalelarver ufarlige. Ormene lever vanligvis av sweet bay, spicebush og sassafras samt tulipantreet De bretter vanligvis bladkantene over for å danne et silkekledd ly der de trekker seg tilbake når de ikke spiser.

Hva tiltrekker spicebush-svalehale?

Spicebush-svalehaler tiltrekkes av sassafras, krydderbusk, tulipantre og sweet bay magnolia, så planting av disse kan gi hjemmene som er nødvendige for en sunn larvepopulasjon.

Hvordan tar du vare på en spicebush-svalehalelarve?

Omsorg under larvestadiet

I larvestadiet vann vertplantene daglig, slik at larvene får friske og saftige blader å spise. Rens også habitatet så ofte som mulig og sørg for at det ikke er mugg, noe som kan være dødelig for sommerfugllarver.

Hvor store er spicebush-svale-larver?

Fullvoksne (femte instar) larver er opptil 5,5 cm lange (ca. 2,17 tommer) (Wagner 2005). Larver i femte stadium er grønne med en blekgul sidelinje kantet under med en fin svart linje. Undersiden av nylig smeltede larver i femte stadium er blekgrønn, men blir senere burgunder eller rosabrun (Figur 8).

Er spicebush-svalehalelarver giftige?

Ikke spis dem; De er giftige! … Larvene til Pipevine Swallowtail lever av den giftige vertsplanten, Aristolochia, også kjent som pipevine, Dutchman's pipe eller birthwort. Den inneholder det dødelige giftstoffet aristolochic acid. Likevel blir de svarte larvene til vakre voksne.

Anbefalt: