Logo no.boatexistence.com

Hvem er en idrettshistoriker?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er en idrettshistoriker?
Hvem er en idrettshistoriker?

Video: Hvem er en idrettshistoriker?

Video: Hvem er en idrettshistoriker?
Video: A Brief History Of Sports 2024, Kan
Anonim

Idrettshistorikere utfører forskning innen de kombinerte feltene idrett og historie De bruker vanligvis en rekke kilder, for eksempel elektroniske medier, filmer, offentlige journaler, intervjuer, brev og aviser. De kan studere en bestemt sport, lag, spiller, trener og mer.

Hvordan blir du idrettshistoriker?

Dette yrket krever generelt en høyere grad for å lykkes, sammen med ferdigheter i tale, skriving og forskning. Potensielle idrettshistorikere mottar vanligvis en master eller Ph. D. i historie, som ofte lar dem fokusere på idrettsspesifikke historiske studier.

Hva er sannsynlige jobber for sportshistorikere?

Mange idrettshistorikere blir historieprofessorer og finner jobb underviser ved høyskoler eller universiteterDe som fokuserte på journalistikk i utdanningen kan finne arbeid med å skrive for sportsmagasiner eller rapportere om sportsnyheter. Et annet alternativ er å jobbe på et museum som programkoordinator eller museumstekniker.

Hvem kan være historiker?

Et bemerkelsesverdig unntak er å bli museumstekniker. Ellers vil folk med bachelorgrader i historie forfølge karrierer innen journalistikk, juss eller næringsliv, hvis de ikke går inn i offentlig skoleundervisning. De fleste historikere har en master- eller doktorgrad i historie som minimumskrav for arbeid i feltet.

Hvordan blir du en baseballhistoriker?

Mer spesifikt inkluderer veien for en vellykket baseballhistorikerkarriere en mastergrad og en doktorgrad i historie med spesialisering i baseballhistorie I tillegg til disse gradene, baseballhistoriker vil også ha det bedre med arbeidserfaring i baseballverdenen.

Anbefalt: