Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre bacitracin eller aquaphor?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre bacitracin eller aquaphor?
Hvilken er bedre bacitracin eller aquaphor?

Video: Hvilken er bedre bacitracin eller aquaphor?

Video: Hvilken er bedre bacitracin eller aquaphor?
Video: 10 Signs You’re Not Drinking Enough Water 2024, Juli
Anonim

Men, sier Macrene, det er verdt å vurdere å bytte til Aquaphor: "En studie viste at bruk av bacitracin eller neomycin [begge til stede i Neosporin] sammenlignet med Aquaphor forårsaket resistente bakterier i sår." Aquaphor. Begge dermene er enige: Dette er det beste alternativet for sårbehandling.

Er aquaphor det samme som antibiotisk salve?

Aquaphor er en trygg og effektiv behandling som viste raskere og bedre tilheling av sår enn antibiotikabaserte topiske behandlinger, som kan forårsake allergisk kontakteksem. Antibiotiske salver er ikke nødvendig og kan være uberettiget for mindre kliniske sår.

Hjelper aquaphor mot infeksjon?

Aquaphor vil ikke behandle eller forhindre en hudinfeksjon .store områder med hudirritasjon; enhver form for allergi; eller. hvis du er gravid eller ammer.

Hjelper aquaphor sår?

Aquaphor Healing Ointment beskytter huden for å forbedre den naturlige helingsprosessen og hjelper til med å forhindre ytre irritanter fra å nå såret. Den mindre sår- og brannsårsalven har en stikkfri formel som gir beroligende lindring til mindre sår, kutt, riper og brannskader.

Er aquaphor bedre enn vaselin for sår?

Aquaphor pleier å være en bedre fuktighetskrem fordi den inneholder fuktighetsbevarende ingredienser og er okklusiv, mens vaselin kun er okklusiv. Når det brukes til sårheling etter operasjon, har vaselin vist seg å forårsake mindre rødhet på sårstedet enn Aquaphor. Hvis du har lanolinallergi, velg vaselin fremfor Aquaphor.

Anbefalt: