Logo no.boatexistence.com

Er cet hextra tygger trygge for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er cet hextra tygger trygge for hunder?
Er cet hextra tygger trygge for hunder?

Video: Er cet hextra tygger trygge for hunder?

Video: Er cet hextra tygger trygge for hunder?
Video: CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR 2024, Kan
Anonim

Disse tyggene er kjent for å forårsake nyreproblemer hos noen hunder – inkludert mine. Hunden min liker veldig godt disse tyggene, men etter å ha gitt dem i omtrent en uke la jeg merke til at han drakk en ugudelig mengde vann – som i ALT.

Er CET HEXtra-tygger fordøyelige?

1) CET-tygger/Enzadent-tygger – dette er flate, fordøyelige råskinntygger som er innebygd med et enzym som bidrar til å redusere bakterieoppbygging. Fordi de er flate, spenner de over flere tenner og forhindrer skjærkraften på én tann.

Er CET enzymatiske tygger trygge for hunder?

Hundene mine elsker disse, og de er VOHC (veterinær munnhelseråd) anbef alt! … fordi de kan knekke tenner, men jeg anbefaler disse til våre kunder med hunder som elsker å tygge fordi disse ser råskinn ut, men veldig bøyelige og når hundene tygger dem er de veldig myke.

Er Virbac CET-tygger fordøyelige?

Tyggene er fordøyelige, men som med alle kjæledyrgodbiter som er laget for tygging, bør du alltid ha tilsyn med hunden din for å være sikker på at det ikke oppstår kvelning. Sørg også for å gi tilgang til rikelig med ferskt drikkevann når hunden din tygger, og alltid.

Er Virbac CET trygt for hunder?

Dual-Enzyme System tannkrem formulert for hunder og katter. C. E. T. Enzymatisk tannkrem kommer i 5 tiltalende smaker, inneholder ingen skummende midler og er trygt for kjæledyr å svelge.

Anbefalt: