Logo no.boatexistence.com

Kom mr moseby i fengsel for drap?

Innholdsfortegnelse:

Kom mr moseby i fengsel for drap?
Kom mr moseby i fengsel for drap?

Video: Kom mr moseby i fengsel for drap?

Video: Kom mr moseby i fengsel for drap?
Video: Disney Star 'Mr. Moseby' MURDERED Innocent Woman and Got Away With It 2024, Juni
Anonim

Moseby, Phill ble dømt til ett års fengsel for å ha drept 21 år gamle Isabel Duarte mens han kjørte beruset. Han var 24 år gammel på tidspunktet for domsavsigelsen. Det var dom for drap, og i tillegg til fengselsstraff ble Phill også gitt to års prøvetid og 350 timers samfunnsstraff.

Kom Phill Lewis ut av fengselet?

Retten dømte Lewis til fem års fengsel, men suspenderte fire, med henvisning til Lewis sitt arbeid etter arrestasjonen med en fengselsbasert teatergruppe som opptrådte i fengsler, skoler og kirker, for å synliggjøre konsekvensene av narkotikamisbruk.

Hva gjør Phill Lewis nå?

Lewis har hatt en jevn skuespillerkarriere, men han driver for tiden mer regi. Han har regissert episoder av programmer som «One Day at a Time», «Bunk'd» og «Marlon». Lewis ble også gjenforent med Tisdale i juli 2019 og delte en selfie av paret på Twitter.

Hvilken aksent har Mr. Moseby?

I klippet ovenfor kommer Howard ombord på skipet for å spille basketball med sin bror, Mr. Moseby, som har en britisk aksent av en eller annen grunn.

Er Mr Moseby død?

Philly Lewis er en amerikansk skuespiller kjent for sin rolle som Mr Moseby has not died. Lewis, 51 år gammel, ble født 14. februar 1968. Lewis var en av hovedpersonene i Disney Channel-serien The Suite Life of Zack & Cody og dens spin-off.

Anbefalt: