Logo no.boatexistence.com

Er hvite biler billigere enn andre farger?

Innholdsfortegnelse:

Er hvite biler billigere enn andre farger?
Er hvite biler billigere enn andre farger?

Video: Er hvite biler billigere enn andre farger?

Video: Er hvite biler billigere enn andre farger?
Video: 3 Reasons NOT to Buy a White Car 2024, Kan
Anonim

Hvit er ofte det billigste alternativet når det skal velge en farge for den nye bilen din, og hvis det du kjøper ikke er drømmeturen din, men bare noe du trenger, vil du ikke mislike å spare penger.

Hvilken farge er bilen billigst?

Rød er den dyreste fargen, verdt $338 ekstra; grå er den billigste, verdt $389 mindre enn gjennomsnittet for cabriolet. For lastebiler er svart den mest verdifulle fargen, verdt en ekstra $221; blå er den billigste, i gjennomsnitt $237 mindre enn en vanlig pickup.

Er hvite kjøretøy billigere enn fargede kjøretøy?

I følge en ny studie fra iSeeCars.com er biler m alt i uvanlige farger billigere ved første kjøp og avskrives mindre enn vanlige farger som svart, hvit og sølv.… Forhandlere er ofte villige til å tilby ekstra insentiver på biler i fargetoner som er vanskeligere å flytte, og sparer kundene penger på forhånd, ifølge Forbes.

Koster en hvit bil mer?

Mye av tiden tilbys hvit maling av produsenter som en “flat” farge uten ekstra kostnad Det betyr at den ikke har metallflak og at den ikke t perleskimrende, så for et karosseriverksted å matche og blande seg når de utfører en reparasjon er det enklere enn det er med mer flamboyante farger.

Hvilken farge bil er dyrest?

Hvilken fargebil er dyrere å kjøpe? Selv om bilfarge vanligvis ikke vil ha noen innvirkning på bilforsikringsprisene dine, er hvite, svarte, blå og røde biler vanligvis dyrere å kjøpe over hele linjen, da de er veldig populære farger.

Anbefalt: