Logo no.boatexistence.com

Hvilken er større muskie eller gjedde?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er større muskie eller gjedde?
Hvilken er større muskie eller gjedde?

Video: Hvilken er større muskie eller gjedde?

Video: Hvilken er større muskie eller gjedde?
Video: Trying GIANT Musky Lures for Pike Fishing 🔥 (Crazy action!!!) 2024, Kan
Anonim

Muskie og Pike er ofte rundt samme størrelse. … Men Muskie vokser til å bli mye større enn Pike Gjennomsnittlig Pike er mindre enn to fot, mens Muskie regelmessig slår dobbelt så stor. IGFA-rekorden for Pike er litt over 55 pund, 12 pund mindre enn rekorden for Muskie.

Hva er forskjellen mellom en gjedde og en musky?

Både gjedder og muskies har porer på undersiden av underkjevene som lar dem oppdage vibrasjoner i nærliggende vann, men muskies har alltid mer. Hvis du snur fangsten (forsiktig!) og teller fem eller færre porer på hver side av kjeven, er det en gjedde. Hvis det er seks eller flere på hver side, er det en muskie

Hva er den største muskieen som noen gang er tatt?

Den nåværende all-takle verdensrekord muskie målte 60 1/4 tommer og veide 67 pounds, 8 ounces, en fisk fanget av Cal Johnson i 1949 ved Lake Court Oreilles nær Hayward, Wisc. Minnesotas delstatsrekord målte 56 7/8 tommer.

Kan gjedde og muskie parre seg?

Kryssavl av ekte muskellunge og nordgjedde forekommer naturlig i naturen der begge foreldreartene forekommer. Tigermuskieen er steril, noe som ikke er uvanlig for en hybridfisk. … Tigermuskie vokser vanligvis raskere enn muskie av ren stamme og nordlig gjedde de første årene.

Er en gjedde en muskie?

Muskie og Pike er ikke det samme, selv om mange sportsfiskere tar feil av det ene for det andre. De er veldig nært beslektet og deler noen habitat og vannveier sammen, men de er tydelig separate arter. Northern Pike og Muskie er medlemmer av Esox-slekten.

Anbefalt: